måndag 17 februari 2014

Mitt sista blogginlägg på SRV

Det här blir mitt sista blogginlägg, för i morse tog SRVs styrelse nämligen beslut om att säga upp mig från uppdraget som vd för SRV återvinning. Det känns tråkigt att behöva sluta och jag hade gärna fortsatt att vara vd. 

I sommar är det fem år sedan jag tillträdde och det har hänt oerhört mycket under de här åren, både i själva företaget och i branschen. Det känns bra att ha fått vara delaktig i den här starka utvecklingsfasen.

Som företrädare för ett av Sveriges största samhällsnyttiga avfallsbolag har jag varit aktiv i debatten om avfall och återvinning, framförallt i samband med avfallsutredningen. Det är viktiga frågor som har engagerat mig mycket och jag känner mig nöjd med att SRV har varit en stark röst i debatten.
Jag vill ta tillfället i akt och tacka branschkollegor, leverantörer, kunder och andra för de här åren. Men framförallt vill jag tacka de kunniga, kreativa och engagerade medarbetare som finns på SRV.
Jag vill tacka er alla för det vi tillsammans har åstadkommit till gagn för kommuninvånarna och våra övriga kunder. Det har varit spännande, intressant och lärorikt. Dessutom har det oftast varit riktigt kul.
Stort tack för mig.
/Robert

1 kommentar:

Birgitta Mörk sa...

Tack Robert för din tid som VD i SRV, jag tror inte vi varken före eller efter kommer att ha en så kompetent, erfaren,driven och visionär VD. Du har under dina år satt SRV på kartan, åstadkommit ett företag som vi alla varit stolta att tillhöra. Vi är många som kommer att sakna dej! Det finns risk att SRV går in i en förvaltande fas, några kan tycka det är skönt, men är till nackdel för vår gemensamma framtid.