fredag 20 januari 2012

2012 - Biogasens år!

Vårt bidrag till Biogasens år.
Vissa tyckte att 2011 var ett riktigt "skitår". Andra tyckte tvärtom att det var ett riktigt bra år då Sverige i det stora hela lyckades hålla sig borta från de ekonomiska kriser och åtstramningar som de flesta andra länder i EU och världen upplevde.

Nu är vi inne i 2012 och som jag ser det kommer det att bli ett spännande år. Under året går det amerikanska folket till val för att bestämma vem som blir USAs nästa president. På det mer lokala planet, och säkert till glädje för många, vet jag att vi i Sverige får 22 helg- och klämdagar, vilket väl måste vara något slags rekord! Och enligt Mayaindianerna kommer just det här året att föra mycket gott med sig - enligt Mayakalendern är nämligen 2012 året då vi går in i en ny tidsålder och medvetenhet (inte jordens undergång som många tror).

Innebär möjligen Mayaindianernas förutsägelser att 2012 för med sig en ökad medvetenhet om biogasens fördelar? Ja, vem vet, men jag har redan utsett 2012 år till Biogasens år. Jag hoppas att 2012 blir året då alla blir medvetna om fördelarna med det klimatneutrala drivmedlet biogas. Vi har råvaran och är beredda att leverera! Marknaden är hungrig. Nu kör vi – på biogas! J

 //Robert

Inga kommentarer: