torsdag 3 mars 2011

Sportlovsvecka i Björnriket

Förra veckan var intensiv och händelserik. Vi träffades i ledningsgruppen och diskuterade flera olika frågor, bland annat visar vårt preliminära bokslut ett överskott på knappt två miljoner något som är mycket bra med tanke på att förra året inleddes med svikande mängder avfall och minusresultat.

Vi diskuterade även våra kunders behov - hur vi ska tillmötesgå våra kunder och på vilket sätt. Vi har till exempel gjort en utredning kring våra återvinningscentraler som bland annat visar att vi behöver flytta på återvinningscentralen i Skogås på ett eller annat sätt först och främst för att öka säkerheten för våra kunder. Andra förbättringsområden var till exempel tydligare skyltning, öppettider och tydligt anvisade parkeringsfickor.

En annan mer synlig sak är vår webbplats som fick ett helt nytt utseende förra måndagen, helt i enlighet med vårt nya varumärke och vår strävan att bättre möta er kunder. Den stora förändringen förutom designen är att den utgår från dig som besökare vilket i korthet innebär att du som besökare hittar information utifrån din verklighet. Ta dig gärna tid att besöka den.

Den här veckan påbörjades utställningar av vårt förslag till gemensam avfallsplan på Södertörn som vi arbetat med under en längre tid. Utställningarna finns på respektive kommunhus så att du som invånare kan se förslaget och komma med synpunkter. Utställningarna pågår under hela mars månad.

Nu ska jag återgå till min semester i fjällen med familjen. I Björnriket i Vemdalen närmare bestämt.

Inga kommentarer: