måndag 13 september 2010

Ny vecka

Nu märks det att alla är tillbaka efter semestern, tempot är högt. Vi står inför en enorm utvecklingsfas med flera stora projekt framför oss de närmsta åren. På tur står till exempel hushållen i våra ägarkommuner som ska erbjudas att sortera ut matavfallet. En het fråga inte minst i valdebatten men även en högt prioriterad fråga för alla som är intresserade av miljö.

En annan viktig sak är att erbjuda valfrihet och alternativ som både underlättar människors vardag och sparar på miljön. Sorterahemma är ett sådant projekt. Vi erbjuder en tjänst som innebär att hushållen kan sortera ut sina förpackningar direkt vid sin tomtgräns i speciella kärl.

Veckan är fullbokad, vi träffas i ledningsgruppen, jag ska ha en heldag med vår ordförande, vi ska ha MBL-förhandlingar och ses i skyddskommittén. På helgen har Huge sin stora miljödag som vi ska medverka i och givetvis är valet till riksdag, kommuner och landsting en av de stora händelserna för oss alla.

Sist men inte minst är det elitseriepremiär i hockey, AIK-LHC på Hovet är givet. I Linköping är jag född och uppvuxen och numer bor jag i AIK-land, Sundbyberg, det kan inte bli mer spännande."

Inga kommentarer: